Sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností
Výkup nehnuteľností už do 24 hodín!
Kontakty:
Kontakty: 0903 718 743
info-ZVNC-nikoreal.sk
Sídlo:
Sídlo: Bajzova 4,
821 08 Bratislava
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

3 izb. byty v novostavbe, TOP PONUKA FINANCOVANIA

Cena:
232 122,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Ulica: Nová Záhorská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 78 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 3 / 4
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:9607643
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária NIKO-REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj byty v novom rezidenčnom projekte NOVÁ ZÁHORSKÁ v Záhorskej Bystrici.

 

Ak hľadáte pohodlné, moderné a praktické bývanie, s priestranným balkónom alebo útulnou predzáhradkou, táto ponuka je pre Vás ako stvorená a splní Vaše predstavy o ideálnom bývaní.

 

Keďže byty sú dostupné v rôznych veľkostiach, ponuka je vhodná či už pre mladé páry ako štartovací byt, alebo aj pre rozrastajúce sa rodiny. Výmera bytov je od útulných 42 m2 až po priestranné byty o výmere 100 m2. Každý byt disponuje balkónom s výmerou až 14,50 m2 alebo prízemné byty disponujú predzáhradkami o výmere až 100 m2.

 

TOP PONUKA FINANCOVANIA!

Zdajú sa Vám súčasné úroky na hypotekárnych úveroch vysoké, ale chcete sa sťahovať do nového bytu? Nespĺňate momentálne podmienky na poskytnutie hypotekárneho úveru v bankách, ale viete, že do 5 rokov Vám banky bez problémov úver poskytnú? VYUŽITE MOŽNOSŤ financovať kúpu tejto nehnuteľnosti prostredníctvom LEASINGU.

Pri podpise zmluvy uhradíte 15% z kúpnej ceny a následne 5 rokov budete hradiť mesačné splátky vo výške od 500 € a náklady (energie a služby) spojené s užívaním bytu . Po 5 rokoch doplatíte kúpnu cenu bytu buď z vlastných finančných prostriedkov, prostredníctvom hypotekárneho úveru, alebo svoje práva a povinnosti kupujúceho jednoducho postúpite na tretiu osobu. Kúpnu cenu máte garantovanú celých 5 rokov od podpisu zmluvy.

 

 

Na prízemí Vám ponúkame 3 izbové byty s predzáhradkami. Výmera bytov je od 70,40 m2 do 83,75 m2. Každý byt disponuje predzáhradkou o výmere od 30,93 m2 do 76,57 m2.

 

Dispozícia bytov: priestranná predsieň, odkiaľ je vstup do samostatného WC a otvoreného priestoru kuchyne spojenej s obývačkou. Ďalej sa chodbičkou dostaneme do samostatnej kúpeľne a dvoch samostatných spální. Zo všetkých troch izieb je vstup do predzáhradky.

 

Na 1. poschodí je voľný už iba posledný 3 izbový byt o výmere 78,02 m2 s balkónom o výmere 8,35 m2. Pozostáva z priestranného otvoreného priestoru obývačky s kuchynskou časťou, dvoch samostatných spální a samostatnej kúpeľne a WC.

 

Druhé a tretie poschodie ponúka dvoj a trojizbové byty.

 

Dvojizbové byty sú útulné a majú výmeru od 47,89 m2 až 59,76 m2. Z priestrannej predsiene sa vchádza do otvoreného priestoru kuchyne spojenej s obývacou časťou, ďalej sa prechádza do samostatnej kúpeľne a WC a spálne. Z oboch izieb je výstup na balkón. Balkóny majú výmeru od 7,58 m2 do 9,19 m2.

 

Trojizbové byty majú 70,72 m2 až 77,87 m2. Ponúkajú otvorený priestor kuchyne spojenej s obývačkou, dve samostatné spálne, samostatnú kúpeľňu a WC, priestrannú predsieň a chodbu.

 

Na štvrtom poschodí sú priestranné 4 izbové byty o výmere od 96,05 m2 do 100,75 m2 s priestrannými terasami o výmere od 87,80 do 92,79 m2 a jeden trojizbový byt s výmeru 79,30 m2 a terasou o výmere 73,25 m2.

 

 

V prípade ak Vás ponuka bytov zaujala, neváhajte nás kontaktovať a pošleme Vám na mail konkrétne pôdorysy bytov spolu s výmerami a cenami bytov.

 

FOTO SÚ ILUSTRAČNÉ.

 

Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži alebo na vonkajších parkovacích státiach.

 

Okolie projektu poskytne dostatok zelene, zatrávnené plochy, oddychové zóny s pohodlnými lavičkami, pre deti bude k dispozícii detské ihrisko.

 

Z domu budete mať blízko či už do centra mesta (za 10 minút), alebo na turistické, cyklistické chodníčky do Malých Karpát. V okolí sa nachádza dobrá občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, potraviny, gastroprevádzky, obchodné centrum Bory Mall, nemocnica, zastávky MHD...

 

CENY 2-izb. bytov UŽ OD 181.760,- EUR

CENY 3-izb. bytov UŽ OD 232.122,- EUR

CENY 4-izb. bytov UŽ OD 469.850,- EUR

 

 

Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ponúkame bezplatné stretnutie a poradenstvo s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

 

Kontakt:

NIKO-REAL, s.r.o.,

Ing. Katarína Bajčeva,

0903 718 743

Našu kompletnú aktuálnu ponuku si môžete pozrieť na www.nikoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Katarína Bajčeva
Telefón:0903 718 743
E-mail:bajceva-ZVNC-nikoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality
Hypotéka bez starostí HYPOTÉKA BEZ STAROSTÍ Dohodnite si stretnutie s našou hypotekárnou špecialistkou priamo u nás...
Výkup nehnuteľností Máte finančné problémy, dlžoby, ťarchy alebo exekúcie viažuce sa...