Sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností
Výkup nehnuteľností už do 24 hodín!
Kontakty:
Kontakty: 0903 718 743
info-ZVNC-nikoreal.sk
Sídlo:
Sídlo: Bajzova 4,
821 08 Bratislava
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

nadštandardný rodinný dom, OSTRUŽINOVÁ ul.

Cena:
590 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Ostružinová
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: novostavba
Počet izieb: 0
Úžitková plocha: 197 m2
Plocha pozemku: 601 m2
Garáž: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:9609013
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj novostavbu moderného - NADŠTANDARDNÉHO 5 izbového rodinného domu s DVOJGARÁŽOU, ktorá je súčasťou domu. Nachádza sa vo vyhľadávanej a mimoriadne atraktívnej lokalite na okraji Vrakune - časť Hrušov, OSTRUŽINOVÁ ulica.

 

Tento krásny rodinný dom, ktorý sa ponúka na predaj sa nachádza v Bratislave II, na hranici mestskej časti Ružinov a mestskej časti Vrakuňa. Prístup k nehnuteľnosti autom je po Hrušovskej ulici, cez ulicu Marhuľová na ulicu Ostružinová (slepá ulica) . Z Ostružinovej ul. je priamy prístup autom cez súkromný pozemok a pozemky ktoré sú v podielovom spoluvlastníctve pre celkovo 6 rodinných domov. Tento pozemok je uzavretý bránou na diaľkové ovládanie. Z Hrušovskej ulice je aj priamy prístup na pozemok cez chodník ktorý je odkúpený a zabezpečený bránkou.

 

ZÁKLADNÉ INFO O NEHNUTEĽNOSTI:

- celková rozloha pozemku je 601 m2

- zastavaná plocha domu je 250 m2

- úžitková plocha domu je 197 m2 + 2 krát terasa o výmere 35 m2

- inžinierske siete: na pozemku je elektrická, vodovodná aj kanalizačná prípojka vrátane UPC prípojky. Všetko vedené z Hrušovskej ulice priamo na pozemok

- rodinný dom je skolaudovaný

- nehnuteľnosť je bez tiarch.


DISPOZÍCIA:
Garáž pre dve autá 41,40 m2, technická miestnosť s práčovňou 6,72 m2, priestranná vstupná chodba 9,40 m2, priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou 47 m2 s výstupom na terasu,  hosťovská izba (pracovňa) 13,20m2, hosťovská WC, v samostatnom trakte - izba 14,70 m2, izba 14,90 m2 s výstupom na terasy a  kúpeľňa spolu s WC a bidetom, hlavná spálňa 21,80 m2, šatník 9,45 m2 a kúpeľňa s WC a bidetom.


VYBAVENIE:
Rodinný dom sa predáva v stave holodomu, pričom nadštandard zahŕňa: špeciálna tehla 38 cm, zateplenie 15 cm, veľkoplošné hliníkové okná s trojsklom (hliníkové okenné rámy farby antracit), príprava pre podomietkové elektrické hliníkové žalúzie, hliníkové vstupné dvere, elektrické podlahové kúrenie, predpríprava na klimatizáciu pre 3 klimatizačné jednotky, predpríprava na alarm a kamery a videovrátnika. Nadštandardne vysoké  stropy, čím interiér domu pôsobí veľmi elegantne a vzdušne. Moderné skryté zvody dažďovej vody, bez rušivých rín a odkvapového systému. Dvojgaráž je zabezpečená hliníkovou podstropnou garážovou bránou (farba antracit) na diaľkové ovládanie. Pozemok je oplotený Alpským štiepaným plotom od ABW – Austria Beton Werk, elektrická posuvná brána.


LOKALITA je veľmi tichá a kľudná, pôsobí vidieckym dojmom. Budúci majiteľ tu nájde dostatok súkromia a pokoja. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to v dobrej dostupnosti, v blízkosti je MH, Lidl. V tesnej blízkosti je Lesopark Vrakuňa s náučnými chodníkmi, detskými ihriskami a Malý Dunaj popri ktorom je novovybudovaný a udržiavaný cyklistický chodník pre cyklistov, korčuliarov a bežcov,  ktorý vedie až k Veľkému Dunaju na Dunajskú hrádzu.


CENA: 590.000 EUR

 

 

Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ponúkame bezplatné stretnutie a poradenstvo s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

 

Kontakt:

NIKO-REAL, s.r.o.,

Ing. Katarína Bajčeva,

0903 718 743

Našu kompletnú aktuálnu ponuku si môžete pozrieť na www.nikoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Katarína Bajčeva
Telefón:0903 718 743
E-mail:bajceva-ZVNC-nikoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality
Hypotéka bez starostí HYPOTÉKA BEZ STAROSTÍ Dohodnite si stretnutie s našou hypotekárnou špecialistkou priamo u nás...
Výkup nehnuteľností Máte finančné problémy, dlžoby, ťarchy alebo exekúcie viažuce sa...